НАЧАЛО

 Основната идея още при създаването на първия  магазин кръстен МИШ МАШ е да се предложи на домашния майстор всичко необходимо от консултацията до специалната поръчка за да се справи с ремонта в къщи.С времето и майсторите  харесаха тази форма и подтикнаха основаването на още магазини в различни точки на града,близо до техните обекти,разбира се и до другите клиенти.Фирмата собственик на МИШ МАШ МАГ- Ангротех ЕООД,като наследник на ЕТ Ангро- Наско Караджов има почти 25 години опит в услугите и търговията с разнородни стоки,от там и името МИШ МАШ.Началния ни девиз и послание към клиентите бе „ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ НЕ САМО ТОВА КОЕТО ТЪРСИТЕ ,НО И ТОВА КОЕТО ВИ ТРЯБВА“.Фирмата натрупа опит и в строителството като изгради освен собствената си база и две жилищни кооперации с над 50 апартаменти и търговски обекти. По този начин ние още по добре разбираме как да бъдем полезни на майсторите и се стремим към това.Те знаят,че е така, затова основния ни девиз е „МАЙСТОРИТЕ ЗНАЯТ  КЪДЕ“!

СЕГА

 МИШ МАШ МАГ е общото наименование на група магазини в Кърджали за разнородни материали и инструменти,предназначени главно за строителство и ремонт.В четири магазина, разположени в различни райони на града, потребителите могат да намерят почти всичко необходимо от групата стоки с общоприетото наименование ЖЕЛЕЗАРИЯ. Тук ще намерите и последния детайл,ако сте започнали да изграждате или ремонтирате ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ или ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ.Обличането на вашето жилище или търговски обект от вътре и отвън може да започне и завърши с нужните ви материали само с едно посещение на МИШ МАШ МАГ и по нататъчна връзка по телефона.Тук ще намерите всичко за ТОПЛО И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, ГИПСКАРТОН и необходимото за неговото полагане,МАЗИЛКИ,ЛАТЕКСИ, БОИ,ЛАКОВЕ, ГРУНДОВЕ и ИНСТРУМЕНТИ за тяхното нанасяне. Строителни материали като ЦИМЕНТ,ГАЗОБЕТОН, ВАР, ВАРОВ РАЗТВОР,СУХИ СМЕСИ за зидане, измазване,полагане на плочки и др.са в основната номенклатура на МИШ МАШ МАГ.Обзавеждане на БАНИ и др.санитарни помещения освен с наличното в магазините може да направите и чрез избор от богати на идеи каталози. Голям е и избора на ПЛОЧКИ от фаянс и теракота. Обособения АГРО МИШ МАШ е насочен към решаване нуждите на клиентите ни в ДОМА И ГРАДИНАТА. Асортимента от стоки в магазините МИШ МАШ в момента надхвърля 10 хиляди вида. Всичко това е разположено на търговска площ от над 600 кв.м.и складове закрити и открити над 2000 кв.м.

  С изградената организация на работа и формирания в годините на съществуване екип от продавач консултанти МИШ МАШ МАГ осигурява максимално удобство в обслужването на своите клиенти.С клиентските си карти те могат да купуват през целия месец с определена автоматично отчислявана им търговска отстъпка,да връщат и заменят отпадналите им части,да платят и фактурират обобщено за месеца,да разсрочат плащането и т.н. МАЙСТОРИТЕ ЗНАЯТ!!!Безплатен е транспорта,при необходимост,за закупеното от МИШ МАШ МАГ  в рамките на града.

Фирмата собственик на магазините МИШ МАШ е с адрес на управление гр.КЪРДЖАЛИ, кв.Възрожденци, ул.Ст.Стамболов 13. Email:angroteh@abv.bg

  МИШ МАШ МАГАЗИНИТЕ са с имена и адреси както следва:

  •  „ИНТЕГРАЛ“-кв.Възрожденци ул.Ст.Стамболов 13  GSM 0884684332,0888003683;
  • „АПТЕЧНО“-бул.България преди ж.п.гарата GSM 0885600672;                                            
  •  „РИЛА“-ул.Сан Стефано,бл.Рила1- GSM 0882219441;                   
  • „ТИНА“-ул.Хан Аспарух 1 на колелото пазара GSM 0888009282.

 ОСНОВНА ДЕЙНОСТ

  ТЪРГОВИЯ

   ЖЕЛЕЗАРИЯ- крепежи (болтове,винтове, гайки,шайби,нитове, шпилки,анкери,дюбели и др.),пирони, телове,планки,тенекеджийски изделия,колела,брави,дръжки за брави,ключалки, катинари,панти,скоби и друга дребна железария.

   ВиК МАТЕРИАЛИ- тръби и фитинги поцинковани, от PVC, PP(полипропилен) и PE(полиетилен). Изолации на тръби,сифони, кранове,водомери, филтри и др. 

  ТОПЛО И ХИДРОИЗОЛАЦИИ- стиропор,XPS,вати,фибромрежи, битуми,битумни грундове и керемиди.Сухи смеси за лепене на плочки и изолации,за шпакловки и замазки. 

   СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ „DEKEN“ -сухи смеси цимент,газобетонни  тухли,гипскартон и всичко необходимо за полагането му, вата, силикони.

   ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ- кабели,ключове,контакти,щепсели, осветителни тела, прожектори,крушки, лунички,спотове, вентилатори,въздоховоди,кабелни канали, ел.консумативи, резервни части.

  БОИ,ЛАКОВЕ,ГРУНДОВЕ ,ЛАТЕКСИ,ФАСАГЕНИ-качество и цвят от „ОРГАХИМ“ И „ЕКОН“ Русе. Тониране на латекси и фасагени в хиляди цветове по каталог.

ЗА УЮТА В ДОМА- фаянс,теракот,гранитогрес,вани, душ кабини,джакузита, шкафове и огледала за баня,тоалетни чинии и моноблоци,смесителни батерии,меки връзки, тапети, ламинати, первази, лайсни.

ИНСТРУМЕНТИ- бормашини,ъглошлайфи,резачки,гаечни ключове, отверки,клещи, бургии,ролетки, пистолети за силикон,пяна,горещ въздух, бъркалки,шпатули, мистрии,маламашки,четки,валяци,спец. инструменти за домашен майстор.

АГРО СЕКТОР-градински инструменти/лопати,мотики, гребла,кирки, сапове,брадви, тесли/ и консумативи,всичко за капково и друго напояване,ел.помпи,мото фрези, косачки, пръскачки разни,маркучи и съединения за тях,торове и препарати за защита.

ПРОТИВОПОЖАРНИ-пожарни кранове,съединения, шлангове, касети, струйници,противопожарни врати.Газови бутилки, вентили,котлони,горелки.

БИТОВА ХИМИЯ- силикони,монтажна пяна, спрейове,спирт, ръждо преобразователи, киселини, смоли,китове,соди и др.

   Безплатен транспорт,при необходимост,за закупеното от МИШ МАШ МАГ  в рамките на града.

УСЛУГИ

ТРАНСПОРТ с лекотоварни автомобили до 2 тона вкл.Гърция.

ТОВАРОРАЗТОВАРНИ работи с мотокар до 2 т.

РЕКЛАМНИ бордове на калкани с 30 и 50 кв.метри площ.

СКЕЛЕ и МЕТАЛНИ ПОДПОРИ под наем на атрактивни цени.

МАШИНИ под наем за строителство и ремонт- къртач, перфоратор,ъглошлайфи, винтоверт, заваръчен апарат, уред за полифузна заварка, пистолети за силикон,пяна,горещ въздух.

АВТОМИВКА на самообслужване.

КВАРТИРИ под наем.

ПОСРЕДНИЧЕСТВО

  Фирма Ангротех ЕООД осъществява посредничество между  клиентите си и фирми нейни партньори за гарантиране на качественото им обслужване.Осигурява безплатна консултация с участието на специалисти от тези фирми,по конкретни задачи стоящи пред клиентите.Като:

ПНЕВМАТИКА ФЕНИКС ЕООД- в производството и сервизното обслужване на пневматични цилиндри,разпределители и филтри.

ПНЕВМАТИКА СЕРТА АД- в извършването на различни видове покрития на детайли/хромиране,сурсулф,поцинковане/.

РОДОС ООД и др.фирми- в изпълнението на различни видове хидроизолации на покриви,основи, басейни,подпорни стени и т.н.

СТРОИТЕЛНИ ГРУПИ И МАЙСТОРИ наши постоянни клиенти-в изпълнението на зидаро кофражни работи,полагането на различни видове настилки,направата на покриви,полагането на плочки и обзавеждане на бани,обличане с гипсокартон, направата на топлоизолации на фасади и др.

 ПАРТНЬОРИ НА МИШ МАШ МАГ:

Българска бизнес група с марката ДЕКЕН, http://deken.bg/

Интер керамик ООД,http://www.interceramicbg.com/interceramic/bg/index.html

Дека трейд ООД,http://www.decatrade.bg/index.php

Хидростаб ООД, http://www.hydrostab.com/

Недев ЕООД,http://www.nedeveood.com/production.php

 Елмак ЕООД, http://elmakbg.eu/

Сун България ООД http:http://sun-bulgaria.com/

ТЕД ООД, Еhttp://ted.bg/bg

 Севан 7 ООД,http://www.sevan-7.com/

Оргахим АД Русе, http://www.orgachim.bg/bg/

Викинг ООДhttp://www.viking-t.com/bg/

Към началото